Antroposofische kaarten

Een voorbeeld van antroposofische kaarten

Veel mensen sturen kaarten rond moederdag. Dit doen ze onder andere omdat ze hun moeder extra in het zonnetje willen zetten, of haar helaas niet persoonlijk kunnen bezoeken op Moederdag. Een kaart is een geweldige manier om iemand te laten weten dat je aan ze denkt. Zo worden er ook veel kaarten gekocht en verstuurd vanaf vakantiebestemmingen en zijn er veel mensen die ansichtkaarten verzamelen.

Een trend in de kaartenindustrie zijn de antroposofische kaarten. Dit zijn over het algemeen kaarten met veel verschillende kleuren en zachte tekeningen, echte ‘feel good’ kaarten die leuk zijn om naar te kijken, te sturen en te ontvangen. De antroposofische kaart bestaat al erg lang maar beleeft nu zijn hoogtepunt.

Plaatjes van dieren, kinderen, kabouters, het bos en andere sprookjesachtige taferelen staan er vaak op, gecombineerd met een kleurige omgeving en een dromerige uitstraling. De randen van de tekeningen zijn vaak vaag en hierdoor ziet de kaart er bijzonder zacht uit. Antroposofische kaarten zijn uitermate geschikt om naar familieleden en vrienden te sturen voor verjaardagen, ziekten, feesten en meer.

(Visited 993 times, 2 visits today)